Set pahare sampanie din cristal RCR Aria
Cod produs: 25039020106 / Status stoc: Stoc epuizat
Tip produs:
Pahar sampanie
Capacitate (ml):
355ml
Tip material:
Sticla cristalina Luxion
Pret:
99,90 ron
ALERTA STOC
Descriere produs

Povestea RCR Cristalleria Italiana este inradacinata in mestesugul artizanal si are ca subiect pasiunea si cunsotiintele profunde despre materialul transparent, indispensabil vietii cotidiene, sticla.

Cu o traditie de aproape 50 de ani a devenit lider de piata in Italia si al treila cel mai mare producator de articole din sticla la nivel global.

este o companie 100% italiana, dedicata inovarii si furnizarii produselor de inalta calitate, printr-o grija desavarsita pentru protectia mediului inconjurator, prin folosirea materiilor prime reciclate si atenta monitorizare a proceselor de productie.

 unica sticla cristal cu intr-adevar 0% continut de plumb, este materialul pantentat de RCR Cristalleria Italiana si folosit la realizarea produselor.

Stralucitoare, transparenta si sigura in contactul cu alimentele, fara a schimba culoarea sau mirosul acestora, Luxion este materialul perfect pentru utilizarea zilnica in deplina siguranta.

Aria este colectia care ofera stiluri in voga pentru o casa moderna contemporana.

Forme inovatoare si practice pentru orice moment al unei zile, pentru utilizatori receptivi la stiluri noi, design, performanta si originalitate.

Aria reprezinta perfectiunea formei suflate, intr-o imagine perfect transparenta, cu o puternica identitate: forma inovatoare combina nevoile tehnicilor profesionale de degustare cu arta unui aranjament de servire impecabil.

Setul contine 2 pahare de 355ml.

General
  • Tip produs: Pahar sampanie
  • Capacitate (ml): 355ml
  • Tip material: Sticla cristalina Luxion
Articole sticla
  • Inaltime (mm): 243mm
  • Dimensiuni / Diametru (mm): Diametru min. 52mm | max. 72mm
  • Gama: Aria
Review-uri (0de review-uri)
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale mai sus solicitate, cu Termenii si Conditiile de Utilizare si cu Politica privind Protectia Datelor cu Caracter Personal.
Sunt de acord sa primesc informatii privind ofertele Casasibucataria.
Iti recomandam si alte
Pahare
 
PLATA IN RATE
cu dobanda 0
GAMA VARIATA
peste 900 de produse
PLATA SECURIZATA
prin 3D secure
VERIFICARE COLETE
la livrare
DREPT DE RETUR
in maxim 14 zile