Set de Vase Linea

Cod produs: 015701201 / Status stoc: Stoc epuizat
817,74 ron
714,90 ron
ALERTA STOC
Descriere produs

Setul de vase Linea reprezintă o variantă modernă şi stilată, adaptată noului tip de viziune asupra operaţiilor culinare. Elaborat astfel încât să dureze o viaţă, într-o paletă largă de modele şi capacităţi, Linea păstrează totuşi elementele esenţiale care se regăsesc în toate celelalte seturi pentru ca Dumneavoastră să puteţi adăuga elemente noi pieselor pe care le deţineţi deja.

Setul Linea este compus din 11 piese, fabricate din cel mai bun oţel inoxidabil 18/10, cu o grosime de 0.7mm, garantate pentru o perioadă îndelungată de utilizare.

Vasele sunt potrivite pentru a fi utilizate la orice fel de plită (electrică, vitro-ceramică, pe inducţie sau gaz) precum şi în cuptor (înainte de a introduce vasele în cuptor vă recomandaăm să măsuraţi temperatura cu un termometru special). Sunt un real ajutor în bucătăria Dumneavoastră!

Toate produsele din acest set sunt prevăzute cu mânere de bachelită neagră, ergonomice, plăcute la atingere, rezistente la temperaturi de până la 2200C.

Baza multistrat (1 capsulă aluminiu cu o grosime de 3.5-6mm + 1 capsulă magnetică cu o grosime de 3mm) ajută la distribuţia uniformă a căldurii şi la menţinerea acesteia pe o perioadă îndelungată după întreruperea încălzirii.

Capacele, din sticlă termorezistentă, conferă un plus de valoare estetică şi în acelaşi timp practică, prin forma curbată, care permite o circulaţie optimă a căldurii şi existenţa pe fiecare capac a duzei speciale pentru evacuarea aburului în exces.

Capac sticla Linea

Capacitatea vaselor este: oală ø24cm – 4.5l, oală ø20cm – 3.0l , oală ø18cm – 2.0l, oală ø16cm – 1.2l, sosieră ø14cm – 1l, tigaie ø24cm – 1.5l. 

Setul Linea se livrează într-o cutie elegantă de cadou.

Cutie cadou Set Vase Linea

Caracteristici vase
  • Garantie: 10 ani
Iti recomandam si alte
Seturi de vase
Review-uri (0de review-uri)
Sunt de acord cu politica de Termeni si Conditii
Doresc să primesc informări
PRODUSE ORIGINALE PYRAMIS
fabricate in Grecia si Italia
GAMĂ VARIATĂ
peste 3.000 de produse
OPȚIUNI DE PLATĂ
ramburs, card bancar, credit online
VERIFICARE COLETE
la livrare
DREPT DE RETUR
în maxim 14 zile