Tocanita siciliana de vinete

De Jamie Oliver

Ingrediente:

  • Ulei de măsline
  • 2 vinete mari, tăiate bucățele
  • 1 linguriță de vârf oregano uscat
  • Sare, piper
  • 1 ceapă roșie tocată mărunt
  • 4 căței de usturoi tăiați felii
  • 1 legătură mică de pătrunjel proaspăt
  • 2 linguri capere sărate, spălate, înmuiate și scurse
  • 1 mână măsline verzi fără sâmburi
  • 5 roșii decojite și tăiate bucăți

Cum se prepară:

  • Se prăjesc vinetele în ulei de măsline, adăugând oregano.
  • După ce vinetele s-au înmuiat ușor adăugați ceapa, usturoiul și pătrunjelul.
  • Dacă vi se pare prea uscat mai puteți adăuga ulei de măsline.
  • Adăugați apoi caperele și măslinele, iar la final roșiile.
  • Se lasa la fiert, acoperit, la foc mic aproximativ 15 minute.
  • Se servește presărată cu frunze de pătrunjel tocate.

Poftă bună!

PRODUSE ORIGINALE PYRAMIS
fabricate in Grecia si Italia
GAMĂ VARIATĂ
peste 3.000 de produse
OPȚIUNI DE PLATĂ
ramburs, card bancar, credit online
VERIFICARE COLETE
la livrare
DREPT DE RETUR
în maxim 14 zile