Paste fondue cu branza

De Jamie Oliver

Ingrediente:

  • 2 linguri branza mascarpone
  • 40 g branza de capra
  • 4 crengute de maghiran proaspat
  • 1 lamaie
  • 250 g Tagliolini
  • Un buchet mic de sparanghel 
  • Sare de mare
  • Piper negru  macinat
  • Uleiul de măsline extra virgin

Cum se prepara:

  • Se pune la foc o oala cu apa.
  • Adauga in apa care fierbe un varf de cutit de sare de mare.
  • Dupa ce apa a fiert se da focul la minim.
  • Deasupra oalei pune un castron rezistent la caldura.
  • In castron pune branza de capra si amesteca pana cand branza se topeste.
  • Dupa ce branza s-a topit, amesteca intr-un vas frunzele de maghiran impreuna cu o jumatate de coaja de lamaie rasa.
  • Dupa ce apa a fiert, adauga pastele si gateste-le in funcție de instrucțiunile de pe ambalaj.
  • Dupa 2 minute adauga sparanghelul peste paste.
  • Scurge pastele impreuna cu sparangelul intr-o strecuratoare si pastreaza o ceasca din apa in care au fiert.
  • Dupa ce au fost scurse se adauga peste ele branza mascarpone.
  • Se amesteca si se mai adauga apa daca este necesar.
  • Se scot pastele pe un platou si se imprastie pe deasupra lor maghiran.
  • Dupa gust se adauga varf de cutit de piper negru.
  • Stropeste-le cu putin ulei de masline extra virgin.
  • Pune pastele intr-un vas termorezistent si lasa-le la cuptor timp de 15 de minute.
  • Dupa ce au prins o culoare aurie se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca.
  • Se serveste cu o salata de vara.

Pofta buna!

PRODUSE ORIGINALE PYRAMIS
fabricate in Grecia si Italia
GAMĂ VARIATĂ
peste 3.000 de produse
OPȚIUNI DE PLATĂ
ramburs, card bancar, credit online
VERIFICARE COLETE
la livrare
DREPT DE RETUR
în maxim 14 zile