Gogosari cu foi de dafin

Ingrediente:

  • 4 kg de gogoşari;
  • Un litru de oțet;
  • 1 kg de zahăr;
  • 6 linguri de sare grunjoasă;
  • Foi de dafin; 
  • 2 legături de frunze de țelină; 
  • Boabe de piper; 
  • Un plic de boabe de muştar;
  • 3 morcovi;
  • 1/2 hrean;
  • O țelină; 
  • O conopidă.

Preparare:

  • Gogoşarii se spală, se curăță, se taie în patru şi se aşază într-un vas încăpător;
  • Separat, se amestecă oțetul cu zahărul şi sarea, până se topesc;
  • Țelina și morcovi se curață, se spală și se taie rondele. Conopida se desface în buchețele și se spală bine. Hreanul se curață și se taie bastonașe de marimea unui deget;
  • Se adaugă foile de dafin, frunzele de țelină, piperul şi boabele de muştar şi se toarnă peste gogoşari;
  • Se lasă până a doua zi;
  • Când se aşază în borcane, se acoperă cu soluția din oțet, apoi se sigilează bine.

Spor la conservărit!

PRODUSE ORIGINALE PYRAMIS
fabricate in Grecia si Italia
GAMĂ VARIATĂ
peste 3.000 de produse
OPȚIUNI DE PLATĂ
ramburs, card bancar, credit online
VERIFICARE COLETE
la livrare
DREPT DE RETUR
în maxim 14 zile