Regulament promotie 20.07.2018 - 31.07.2018

Regulamentul oficial al promoţiei “Îţi oferim cadou un storcator de citrice Pyramis W800 pentru orice comandă de minim 350ron”

 

Secţiunea 1. ORGANIZATORII SI REGULAMENTUL OFICIAL AL PROMOŢIEI
Promoţia este organizată de către S.C. PYRAMIS ROMÂNIA S.R.L., societate comercială cu sediul în Otopeni, str. Avram Iancu nr. 30, jud. Ilfov, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J23/1798/2006, CIF 16173229, atribut fiscal RO, capital social 40,711.00 RON.
Participanţii la Promoţie (Clienţii care comandă produse Pyramis) sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile Regulamentului Oficial al Promoţiei, potrivit celor menţionate mai jos:

Secţiunea 2. ZONA DE DESFĂŞURARE A PROMOŢIEI
Promoţia se desfăşoară pe site-ul www.casasibucataria.ro , pentru toate achiziţiile de produse marca PYRAMIS

Secţiunea 3. DURATA PROMOŢIEI
Promoţia se va desfăşura în intervalul 20.07.2018 - 31.07.2018.

Sectiunea 4. OBIECTUL PROMOŢIEI
Promovarea produselor Pyramis.

Sectiunea 5. DESCRIEREA CADOULUI
Cadoul oferit pentru cumpărătorii produselor Pyramis este:

Pentru achizitii de peste 350ron, un storcator de citrice, Pyramis cod produs 040001901 , în valoare de 94.46ron, TVA inclus.
https://www.casasibucataria.ro/storcator-de-citrice-pyramis-w800

Secţiunea 6. DREPT DE PARTICIPARE
6.1 Au drept de participare persoanele fizice cu domiciliul în România având vârsta de cel puţin 18 ani împliniţi şi persoanele juridice cu sediul în România, care achiziţionează produsele marca Pyramis ce intra in campania online, de pe www.casasibucataria.ro . Nu pot participa la această promotie angajaţii companiei organizatoare şi a S.C. PYRAMIS ROMÂNIA S.R.L., asociaţii/acţionarii, administratorii şi angajaţii societăţilor în ale căror magazine / sedii se desfăşoară promoţia, administratorii şi angajaţii societăţilor partenere la organizarea promoţiei, precum şi rudele de gradul I şi II ai tuturor celor menţionaţi anterior.
6.2. Este validă orice comandă de produse Pyramis care are valorea de minimum 350ron, TVA inclus
6.3 Comenzile returnate invalidează dreptul de posesia asupra cadoului oferit. Acesta se va returna odată cu produsele comandate. Excepţie fac cazurile în care retururile sunt parţiale şi valoarea minimă a produselor nereturnate depăşeste suma de 350ron TVA inclus. 

Sectiunea 7. MECANISMUL PROMOŢIEI
Mecanismul promoţiei este următorul:

Se achiziţionează orice produs marca Pyramis în valoare de minimum 350ron TVA inclus, de pe www.casasibucataria.ro , în perioada 20.07.2018 - 31.07.2018.
Toate comenzile plasate şi finalizate până la data de 31.07.2018, inclusiv, sunt eligibile pentru oferirea cadoului menţionat la secţiunea 5 “DESCRIEREA CADOULUI”.  

Promoţia este limitată la stocul existent la data începerii acesteia, aferent cadoului descris la secţiunea 5 “DESCRIEREA CADOULUI”.

Sectiunea 8. EXPEDIEREA CADOULUI
Cadoul se va expedia odată cu produsele comandate şi confirmate de către PYRAMIS ROMÂNIA SRL, fără costuri suplimentare către Cumpărător.

Sectiunea 9. TAXE ŞI IMPOZITE
Organizatorul promoţiei nu este răspunzător de plata taxelor sau obligaţiilor financiare, cu excepţia impozitului cu reţinere la sursă aplicat veniturilor individuale provenite din campanii promoţionale, în condiţiile prevăzute de legislaţia în vigoare.

Sectiunea 10. ERORI, COMUNICĂRI PUBLICITARE NECORESPUNZĂTOARE
10.1. Organizatorul nu va fi responsabil de folosirea unor date false ori documentelor necorespunzătoare, deteriorate sau falsificate şi nici nu va fi obligat să acorde cadoul pe baza unor astfel de documente care nu întrunesc toate condiţiile prevăzute în acest Regulament.
10.2. Organizatorul nu este răspunzător pentru calitatea sau viciile ascunse ale cadourilor acordate în această Promoţie.

Sectiunea 11. CONFIDENŢIALITATEA DATELOR
11.1. Prin plasarea unei comenzi online de achiziţie a anumitor produse, Cumpărătorii confirmă cunoaşterea prevederilor Regulamentului oficial şi îşi exprimă acordul în privinţa acestora.
11.2. Participarea la promoţie reprezintă acordul expres al participanţilor ca datele lor personale să fie păstrate şi prelucrate de compania SC PYRAMIS ROMÂNIA SRL. Scopurile prelucrării acestor date sunt strict legate de demersurile necesare facturării şi livrării produselor comandate.
11.3. Organizatorul se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terţi cu exceptia SC PYRAMIS ROMÂNIA SRL.  

Sectiunea 12. LIMITAREA RĂSPUNDERII
12.1. Organizatorul Promoţiei nu îşi asumă răspunderea, incluzând dar fără a se limita la, pentru următoarele:
12.1.1. Pierderile sau întârzierile comenzilor plasate pe magazinul online (de exemplu, dar fără a se limita la) defecţiuni tehnice independente de voinţa Organizatorului;
12.1.2. Situaţiile în care Cumpărătorul nu intră în posesia cadoului deoarece acesta nu a putut fi contactat în termenul prevăzut în condiţiile generale de livrare ale firmelor de curierat partenere sau din orice alte motive independente de Organizator, nu s-a prezentat în vederea ridicării produselor comandate.
12.1.3. Pierderile, întârzierile sau orice alte probleme la participarea în Promoţie, cauzate de furnizorul de Internet sau conexiunea la Internet a persoanei care doreşte să achiziţioneze anumite produse;
12.1.4. Întreruperile / disfuncţionalităţile neanunţate ale furnizorului de internet sau blocarea accesului intern datorită aglomerării reţelelor pe perioadele de trafic intens.
12.2. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a verifica şi monitoriza modul în care se plasează comenzile în perioada promoţiei. În cazul în care se observă anumite tentative de fraudă comenzile respective vor fi anulate.
12.3. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a exclude definitiv orice Cumpărător din Promoţie care, prin comportamentul fraudulos, afectează bunul mers al acesteia.
12.4 Organizatorul are dreptul de a invalida cadoul dacă Cumpărătorul returnează produsul achiziţionat, cu sau fără motiv, în condiţiile permise de lege şi precizate / detaliate pe site-ul www.casasibucataria.ro .

Sectiunea 13. DISPOZIŢII FINALE
Organizatorul nu îşi asumă răspunderea pentru eventualele dispute legate de dreptul de proprietate al bonului, care atestă cumpărarea online de pe www.casasibucataria.ro  în cazul in care, în urma unor verificări ulterioare, se constată ca una sau mai multe dintre regulile de participare nu au fost respectate, Organizatorul îşi rezervă dreptul de a retrage cadoul acordat. În cazul în care organizarea promoţiei este impiedicată de evenimente de forţă majoră, Organizatorii îşi rezerva dreptul de a decide, după caz, încheierea sau prelungirea campaniei promoţionale.
Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament, dacă aceste modificări se impun pentru desfăşurarea corectă, pe toata durata Promoţiei, cu condiţia informarii / publicării modificărilor in cauza pe site-ul www.casasibucataria.ro . Cadourile neacordate, indiferent de motiv, vor rămâne în proprietatea SC PYRAMIS ROMÂNIA SRL, care-şi rezervă dreptul de a le folosi în promoţiile următoare. Regulamentul oficial al promoţiei va fi disponibil pe site-ul www.casasibucataria.ro

Cadourile acordate nu se pot converti în bani sau alte produse!

Orice reclamaţii cu privire la desfăşurarea promoţiei vor putea fi făcute la adresa de e-mail office@pyramis.ro sau comenzi@pyramis.ro , precum si la numarul de telefon 021.350.02.81

 

Organizator: SC PYRAMIS ROMÂNIA SRL

PRODUSE ORIGINALE
fabricate in Grecia si Italia
GAMA VARIATA
peste 900 de produse
PLATA SECURIZATA
prin 3D secure
VERIFICARE COLETE
la livrare
TRANSPORT GRATUIT
la comenzi de peste 350 lei
DREPT DE RETUR
in maxim 14 zile