Regulament campanie “COOL SUMMER 2023”

Art.1 Organizatorul Campaniei Promoționale
Campania promoțională “COOL SUMMER 2023” („Campania Promoțională”) este organizată de Pyramis România SRL, persoană juridică română, cu sediul în Strada Avram Iancu Nr. 30, Otopeni, cod unic de înregistrare RO16173229, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunal Ilfov cu nr. J23/1798/2006 (“Organizatorul”).

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica Regulamentul, precum şi dreptul de a suspenda şi/sau înceta desfăşurarea Campaniei, avand obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala, precum si de a şi actualiza prezentul Regulament înainte de intrarea în vigoare a modificărilor. Astfel de modificari vor fi facute publice cu cel putin 24 (douazecisipatru) de ore inainte de intrarea lor in vigoare.

Art.2 Denumire. Durata. Locul desfășurării
Campania promoțională poartă denumirea ”COOL SUMMER 2023”.
Campania promoțională se desfășoară în perioada 24.05.2023 00:00 - 31.07.2023 23:59. Este organizata si se va desfasura in magazinele partenere si care comercializeaza categorii de produse marca PYRAMIS.
Promoția este valabila numai în limita stocului disponibil al produselor ce participă la prezenta Campanie Promoțională.

Art.3 Dreptul și condițiile de participare
Campania Promotionala „ COOL SUMMER 2023” este adresata consumatorilor finali, persoane fizice majore, rezidente în România, si persoane juridice, cu sediul în România, care achizitioneaza in scop casnic, oricare dintre produsele participante la Campanie comercializata in magazinele partenere care comercializeaza produse marca PYRAMIS.

Art.4 Descrierea campaniilor
Pentru orice comandă cu o valoare mai mare de 4.000 lei (exclusiv TVA), din orice categorie și în orice cantitate, clientul final poate beneficia de extra reducerea definita ca “Pret special” pentru produsele mentionate la articolul 6.
Nu se va acorda extra reducerea daca nu sunt achizitionate produse cu o valoare cumulată mai mică de 4.000 de lei (exclusiv tva).

Art.5 Retur
În cazul unui retur partial produsele achiziţionate la preţuri speciale se vor refactura la pretul de achizitie individual, iar diferentele astfel rezultate se vor returna / achita prin transfer bancar in contul precizat de cumparator sau in cel al vanzatorului, existent pe documentul de achizitie.

Art.6 Produse participante
Prevederile prezentului Regulament sunt aplicabile urmatoarelor produse marca PYRAMIS ce beneficiaza de extra reducere: 
 

COD DENUMIRE PRET SPECIAL
202200188 Masina de spalat vase incorporabila Pyramis DW 45FI5 1.149,90 lei
202200189 Masina de spalat vase incorporabila Pyramis DW 60FI5 1.249,90 lei
202200190 Combina frigorifica incorporabila Pyramis VE27RO64 1.349,90 lei
202200191 Combina frigorifica incorporabila Pyramis VE27RO61 FROST FREE 1.515,90 lei

 

Prezentul Regulament nu se aplica categoriei speciale de produse vandute ca resigilate, indiferent de categoria din care fac parte.

Art.7 GDPR
Pyramis Romania SRL respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care achiziţionează produse fiind inregistrata sub Nr. 12482 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Pyramis Romania SRL va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre Dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: Inscrierea acestor date in documentele fiscale emise de societate conform legii si informarea Dumneavoastra. Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru a putea fi contactat, pentru a putea fi emise documentele tranzactiei si pentru a va putea fi livrata comanda. Refuzul Dumneavoastra duce la imposibilitatea procesarii comenzilor lansate. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Pyramis Romania SRL si sunt comunicate (partial) doar urmatorilor destinatari: Compania de curierat rapid care livreaza produsele, Compania care asigura service-ul, in cazul produselor care necesita instalare / interventii in termenul de garantie la domiciliu si institutiilor bancare sau financiare, in cazul platilor cu cardul. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata trimisa pe adresa societatii. Trebuie insa precizat ca, in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare, datele dv. personale nu pot fi sterse din documentele financiare, fiscale si de gestiune emise de societate, aceste prelucrari avand caracter obligatioriu, iar Legea nr. 677/2001 prevede exluderea dreptului de opozitie in acest caz. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Datele personale ale Dumneavoastra vor fi folosite de Pyramis Romania SRL si furnizorii sai numai in scopul declarat in conformitate cu prevederile legale. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Pyramis Romania SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

Art.8 Litigii
În cazul unor eventuale dispute apărute între Organizator și participanții la Campania Promoțională, acestea vor fi mai întâi soluționate pe cale amiabilă. Daca acest lucru nu este posibil, orice litigiu va fi înaintat spre rezolvare instanțelor judecătorești competente.

Art.9 Dispoziții finale
Organizatorul își rezervă dreptul de a întrerupe Campania Promoțională oricând pe parcursul desfășurării acesteia, fără a putea fi atrasă în acest caz răspunderea acestuia, cu informarea prealabilă a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzătoare.

Organizatorul şi participanții sunt de acord să se conformeze şi să respecte prevederile prezentului Regulament. Astfel, pentru a putea participa la promoție, clienții sunt obligați să respecte prevederile prezentului Regulament.

Orice contestație având ca obiect Campania Promoțională poate fi formulată în scris şi depusă la adresa Strada Avram Iancu Nr. 30, Otopeni, jud. Ilfov sau la următoarea adresa de email: office@pyramis.ro
În cazul în care există situații de fraudă identificate, Organizatorul își rezervă dreptul de a suspenda conturile astfel create şi de a retrage beneficiile aferente promoțiilor sau ofertelor în curs, de a anula comenzile fără preaviz, înștiințare, alte formalități sau despăgubiri.

PRODUSE ORIGINALE PYRAMIS
fabricate in Grecia si Italia
GAMĂ VARIATĂ
peste 3.000 de produse
OPȚIUNI DE PLATĂ
ramburs, card bancar, credit online
VERIFICARE COLETE
la livrare
DREPT DE RETUR
în maxim 14 zile