Politica de confidentialitate

 

Folosirea acestui magazin implică acceptarea politicii de confidențialitate de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acesteia.

Compania care administrează magazinul online www.casasibucataria.ro este SC PYRAMIS ROMÂNIA SRL.

SC PYRAMIS ROMÂNIA SRL respectă caracterul privat și securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarui utilizator care vizitează sau comandă produse din acest magazin.

Scopul colectării datelor este:

  • emiterea documentele fiscale ale tranzacției conform legii in vigoare;
  • informarea utilizatorilor privind situația contului de pe casasibucataria.ro;
  • informarea utilizatorilor/clienților privind evoluția și starea comenzilor;
  • evaluarea produselor și serviciilor oferite;
  • pentru reclamă, marketing și publicitate, statistică.

Refuzul de a introduce aceste date duce la imposibilitatea procesarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:

  • compania de curierat rapid care livreaza produsele;
  • compania care asigura service-ul, in cazul produselor care necesita instalare la domiciliu;
  • compania producatoare, in cazul extensiilor de garantie pe care producatorul le emite direct catre clientul final.

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, se va adresa o cerere scrisa, datata si semnata trimisa pe adresa societatii, str. Avram Iancu, nr. 30, Otopeni, Ilfov sau pe numarul de fax al societatii, 021 3190998.

Trebuie insa precizat ca, in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare, datele personale nu pot fi sterse din documentele financiare, fiscale si de gestiune emise de societate, aceste prelucrari avand caracter obligatoriu, iar Legea nr. 677/2001 prevede exluderea dreptului de opozitie in acest caz. Daca unele din datele tale sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil.
 

SC PYRAMIS ROMÂNIA SRL se obligă sa nu facă publice sau să nu vândă bazele de date conținând informații referitoare la date personale. Datele personale pot fi transmise autoritaților în drept să verifice tranzacțiile comerciale, numai la solicitarea justificată a acestora.

SC PYRAMIS ROMÂNIA SRL este înregistrată sub numărul 12482/2010  la Autoritatea Națională de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal  Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice.

PRODUSE ORIGINALE
fabricate in Grecia si Italia
GAMA VARIATA
peste 900 de produse
PLATA SECURIZATA
prin 3D secure
VERIFICARE COLETE
la livrare
TRANSPORT GRATUIT
la comenzi de peste 350 lei
DREPT DE RETUR
in maxim 14 zile