Hota Design SIGMA

Cod produs: 0ESGM0902 / Status stoc: Stoc epuizat
Tip material:
inox
Capacitate absorbtie:
520mc/h
Numar viteze:
1
Putere motor:
864W
Nivel zgomot:
67dB
18.667,90 ron
Taxa timbru verde de 14.28 ron inclusa
ALERTA STOC
Descriere produs

Gama de hote de bucatarie Galvamet 3Tech este caracterizata prin sisteme avansate de filtrare a aerului din bucatarie care garanteaza un aer curat, perfect filtrat. 

Un design exclusiv si patentat de Galvamet, pentru a retine poluantii dispersati in bucatarie pe durata gatitului precum fumul, mirosurile si mai presus de acestea, vapori. Galvamet 3Tech este conceput pentru a controla umezeala aerului recirculat in bucatarie, garantand astfel un mediu sanatos si curat. 
Eliminarea vaporilor din aerul absorbit nu doar garanteaza un mediu sanatos dar elimina toate incovenientele create atunci cand aerul are un continut ridicat de umezeala. De fapt, tehnologia 3Tech este solutia ideala pentru a elimina acumularea condesului pe geamuri, suprafete de lucru, jaluzele sau alte obiecte din bucatarie si pentru a mentine un aer fara continut excesiv de umezeala.
Asemenea tuturor hotelor, care functioneaza pe sistem de recirculare, si aceste produse se pot instala oriunde, fara a fi necesara existenta unei evacuari sau tubulaturi speciale, dar în acelasi timp asigura un aer sanatos si curat, fara umezeala. Un recipient special colecteaza umezeala extrasa din aerul absorbit, care se acumuleaza sub forma lichida (apa). In momentul umplerii recipientului acesta se goleste cu ajutorul unui furtun sau printr-o simpla manevra de golire. 

 

Sigma este prevazuta cu tehnologia exclusiva 3Tech de la Galvamet, oferind performante imbunatatite si eficienta crescuta. Hota este prevazuta cu un motor auxiliar conceput pentru a genera o “cortina de aer” care curge dealungul perimetrului hotei, creand astfel o bariera in jurul plitei. Cortina de aer previne dispersarea fumului in bucatarie iar pentru absorbtia totala a acestuia nu mai este nevoie de un motor puternic si zgomotos, cu un consum ridicat de energie electrica. 
Tehnologia imbinata cu un design elegant si patrunzator, ofera combinatia ideala intre stil si eficienta. Prezenta unei hote SIGMA in bucataria dumneavoastra  semnifica echilibrul perfect dintre design si performanta, fara insa a renunta la caracteristicile de baza ale unei hote obisnuite. 

Caracteristici:
Instensitatea ajustabila a iluminarii: este posibila reglarea intensitatii sistemului de iluminare oferind luminozitatea perfecta pentru a amplifica aspectul si anumite detalii ale ambientul, ale bucatariei sau a altor electrocasnice.  
Indicator luminos pentru intretinerea filtrelor anti-grasime: Hota va avertizeaza automat in momentul in care filtrele speciale pentru retinerea grasimii necesita curatare. Pentru buna functionare a produsui si eliminarea aparitiei mirosurilor neplacute datorate acumularii de grasime, curatarea regulata a filtrelor metalice are o importanta majora.
Indicator luminos pentru regenerarea / inlocuirea filtrelor de carbon LongLife:  Hota va avertizeaza automat in momentul in care filtrele speciale de tip LongLife necesita regenerare sau inlocuire. Acest filtru are proprietati similare cu filtrul clasic cu carbon activ, diferenta constand in structura si materialele speciale care pot fi regenerate, imbunatatind performantele de retinere a mirosului. Panoul de control va afisa automat momentul in care este necesar sa interveniti pentru a regenera (spalare in masina de spalat vase & uscare in cuptor la 1000C timp de 10minute) sau inlocui filtrul LongLife. 
Afisaj multicolor
Cortina de aer pentru captarea cat mai eficienta a emisiilor in urma gatitului.
Diametrul tubului de evacuare: 150mm

Toate masuratorile privind caracteristicile tehnice ale produsului sunt conform IEC61591

General
 • Tip material: inox
 • Capacitate absorbtie: 520mc/h
 • Numar viteze: 1
 • Putere motor: 864W
 • Nivel zgomot: 67dB
Caracteristici tehnice
 • Lungime (cm): 90
 • Display: Multicolor
 • Numar motoare: 3
 • Absorbtie periferica: da
Informatii utile
 • Garantie: 2 ani
 • Timer: Da
Alte caracteristici
 • Control: Touch Control
 • Filtru anti grasime: Aluminiu
 • Filtru carbon: Inclus
Iti recomandam si alte
Hote design
Review-uri (0de review-uri)
Sunt de acord cu politica de Termeni si Conditii
Doresc să primesc informări
PRODUSE ORIGINALE PYRAMIS
fabricate in Grecia si Italia
GAMĂ VARIATĂ
peste 3.000 de produse
OPȚIUNI DE PLATĂ
ramburs, card bancar, credit online
VERIFICARE COLETE
la livrare
DREPT DE RETUR
în maxim 14 zile