Filtru Carbon Activ 860 set 2 bucati

Cod produs: 12173000000860 / Status stoc: Stoc epuizat
82,90 ron
ALERTA STOC
Descriere produs

 

 

O noua era pentru PYRAMIS

Hotele PYRAMIS garanteaza un spatiu lipsit de mirosuri si vapori. Majoritatea lor pot functiona linistit si eficient nu doar in modul evacuare, dar si in modul recirculare. Aerul absorbit este filtrat prin filtre de carbune activ care retin grasimea din aer, canalizand aerul purificat inapoi in camera.

 

 

 

Filtre de carbon

Filtrele de carbon recirculeaza aerul purificat inapoi in bucatarie atunci cand optati pentru aceasta varianta de functionare, fara evacuare. Nu pot fi curatate sau reparate; pot fi inlocuite numai atunci cand este necesar. Saturatia lor depinde de nivelul si timpul de utilizare, de tipul de gatire si de frecventa cu care filtrele metalice sunt curatate.

 

Filtrul cu carbune activ retine orice fel de substanta absorbita inainte ca aerul sa fie recirculat. Filtrarea optima este garantata pana la o durata totala de utilizare a hotei de cca. 60 ore (aproximativ la un interval de 3 - 4 luni, in functie de gradul de utilizare). Orice tip de filtru cu carbune va diminua puterea de absorbtie a hotei, ca urmare, in cazul in care nu ai posibilitatea evacuarii in exterior a acesteia, la alegerea ei sa tii cont de faptul ca pentru aceleasi performante cu ale unei hote evacuate in exterior vei avea nevoie de o capacitate cu 15 - 20% mai mare.

 

Filtru Carbon Activ 860 compatibil cu hotele:

Iti recomandam si alte
Filtre hote
Review-uri (0de review-uri)
Sunt de acord cu politica de Termeni si Conditii
Doresc să primesc informări
PRODUSE ORIGINALE PYRAMIS
fabricate in Grecia si Italia
GAMĂ VARIATĂ
peste 3.000 de produse
OPȚIUNI DE PLATĂ
ramburs, card bancar, credit online
VERIFICARE COLETE
la livrare
DREPT DE RETUR
în maxim 14 zile