Despre noi

Proiectul casasibucataria.ro este rezultatul pasiunii noastre pentru tot ceea ce tine de casa si, in special, de bucatarie. Ne dorim sa oferim intr-un singur loc cele mai bune, eficiente si rezonabile produse din punct de vedere al pretului, design-ului, utilitatii, noutatii. Sa devenim magazinul tau de suflet ori de câte ori ai nevoie de un produs electrocasnic nou, de un vas pentru gatit sanatos, de o idee noua si ieftina pentru redecorarea unui colt din casa si chiar de o reteta testata de Chef-ul nostru din Grecia.

Vom avea tot timpul produse in promotie, iti vom acorda bonusuri pentru recomandarea magazinului unui prieten, iar un card de fidelitate iti va permite sa acumulezi puncte pe care le poti transforma in bani.

Contul nostru de Facebook va furniza idei de amenajari haioase de tip „do it yourself”, va promova produse noi si performante, chiar daca nu sunt neaparat ale noastre, retete savuroase, si, bineinteles, ultimele promotii disponibile. Ne-ar placea sa devenim unul dintre prietenii tai virtuali.

Proiectul casasibucataria.ro este semnat de catre SC PYRAMIS Romania SRL.

PYRAMIS Romania s-a infiintat in 2004, ca filiala a companiei multinationale PYRAMIS Metallourgia si a investit peste 2 mil Euro in locatia din Otopeni, jud. Ilfov, str.Avram Iancu. Suprafata totala este de 4700mp din care 600mp showroom si birouri, 1500mp depozit. In cei 12 ani de existenta pe piata locala, Pyramis Romania a oferit intotdeauna Solutia completa pentru utilarea bucatariei.

Pyramis S.A. are 53 de ani de experienta in prelucrarea otelului inoxidabil si este unul din primii 3 producatori de chiuvete din otel inoxidabil din piata internationala.

Procesul de manufacturare al produselor pentru bucatarie pe care Pyramis le comercializeaza are loc in Grecia si Italia. In Grecia, Pyramis detine una dintre cele mai mari si moderne fabrici din lume cu o productie de peste 2 milioane de chiuvete anual si cu cea mai extinsa linie de productie concentrata intr-o singura locatie desfasurata pe 286.000 mp. Otelul inoxidabil folosit in procesul de productie este AISI304, furnizat de renumitul consortiu german Krupp Thyssen, cu un continut crom/nichel 18/10.

Certificari detinute de catre PYRAMIS:
ISO 9001:2000, asigurand standarde inalte de calitate pentru fiecare proces si produs in parte;
EMAS si ISO 14001, subliniind angajamentul voluntar pentru protectia mediului;
OHSAS 18001 in managementul resurselor umane.

Este una dintre cele 10 companii grecesti care are certificarea EMAS si una dintre cele 3 care detine concomitent certificarea EMAS si ISO 14001.
Toate produsele PYRAMIS sunt conform normelor CE.

Valorile in care credem:

  • Onestitate

  • Integritate

  • Incredere

  • Munca inechipa

  • Responsabilitate

  • Profesionalism - eficienta

  • Recunoasterea si recompensarea efortului individual sau colectiv

  • Dezvoltarea continua

  • Autocritica

  • Pasiune

Pentru a afla mai multe detalii despre Pyramis si despre produsele noastre, descarca gratuit catalogul complet.

 

PRODUSE ORIGINALE PYRAMIS
fabricate in Grecia si Italia
GAMĂ VARIATĂ
peste 3.000 de produse
OPȚIUNI DE PLATĂ
ramburs, card bancar, credit online
VERIFICARE COLETE
la livrare
DREPT DE RETUR
în maxim 14 zile