-14%

Cuptor electric Körting OB04S0X

Cod produs: 034060101 / Status stoc: Stoc disponibil
Dimensiune totala (mm):
595 x 595 x 530
Clasa energetica:
A
Volum (lt):
60
Tip control:
Butoane pivotante
Numar functii totale:
5
Tip material:
Inox & Sticla neagra
1.918,90 ron
1.649,90 ron
Taxa timbru verde de 29.75 ron inclusa
Descriere produs

Körting... supremația în care trăiești

Pyramis Metallourgia A.E., una dintre cele mai mari companii din industria sa la nivel mondial, cu exporturi în peste 65 de țări, cu nouă filiale în Europa și Asia și poziție de lider pe piața internă, își unește forțele cu brandul Körting în categoria de electrocasnice. Denumirea Körting, de 25 de ani, este sinonimă cu calitatea, fiabilitatea și garanția în categoria de mai sus, deținând o poziție de lider atât pe piața greacă, cât și pe cea cipriotă. Prin acest parteneriat strategic, Pyramis deschide o nouă pagină în domeniul electrocasnicelor, cu scopul de a consolida cele două mărci și de a crea noi perspective de afaceri. Electrocasnicele Körting de „noua generație” combină funcționalitatea și estetica înaltă. Sunt îmbunătăţite tehnologic cu noi comenzi şi butoane ergonomice! Reproiectat cu o ultimă tehnologie de ventilație și sisteme de gătit! Au izolație mai puternică! Ele ridică standardele de calitate și estetică și mai sus oferind soluția potrivită la prețul potrivit, pentru fiecare bucătărie! Pentru că Körting în epoca Pyramis este... supremația în care trăiești!

 

AQUA CLEAN.

Funcția Aqua Clean face procesul de curățare al cuptoarelor Körting să fie simplă ca o joacă. Pur și simplu puneți o jumătate de litru de apă într-o tavă pe nivelul inferior din cuptor și selectați funcția Aqua Clean. Temperatura crește automat la 70°C. În 30 de minute rezultatele sunt vizibile în tot cuptorul. Petele și grăsimea se înmoaie și le puteți îndepărta pur și simplu prin ștergerea acestora cu o lavetă sau cârpă moale.

 

Forma unui cuptor tradițional..

Cuptoarele Körting au forma unui cuptor tradițional, permițând aerului cald să se miște liber și să îmbrățișeze alimentele. Astfel mâncarea este coaptă uniform pe toate părțile și devine crocantă la exterior și suculentă la interior. Această formă conferă o eficiență mai mare de coacere la toate nivelurile.

 

 

 

 

 

 

Cuptor incorporabil Körting OB04S0X, electric, 60 litri, 5 functii, Butoane push-hide, Aqua Clean, Clasa A, Negru si Inox

 

 

 

GATIT TRADITIONAL

Caldura este emisa de rezistenta inferioare si superioara. Functia ideala pentru pregatirea carnii, a painii sau a diferitelor produse de patiserie si pentru pizza..

   
   

MAXI GRILL

Caldura este emisa in totalitate in partea superioara a cuptorului, pe intreaga suprafata a rezistentei grill. Functie este ideala pentru a praji cantitati mai mari de care, care necesita o temperatura ridicata.

   

MAXI GRILL ASISTAT DE VENTILATOR

Caldura emisa de rezistenta superioara a cuptorului este distribuita uniform de ventilator. Ideal pentru rumenirea carnii de pui sau a pestelui.

GATIT TRADITIONAL ASISTAT DE VENTILATOR

Caldura emisa de rezistenta inferioare si superioara este distribuita uniform de catre ventilator. Functie ideala pentru un gatit rapid si uniform, chiar si pe mai multe nivele simultan.

AQUA CLEAN

Functia simplifica curatarea cuptoarelor. Pur si simplu puneti o jumatate de litru de apa intr-o tava de pe gratarul inferior din cuptor si selectati functia Aqua Clean. Temperatura creste automat la 70°C. In 30 de minute rezultatele sunt vizibile in tot cuptorul. Petele si grasimea se inmoaie si le puteti indeparta pur si simplu prin stergere.

Caracteristici tehnice
 • Instalare: Incorporabil
 • Usa cuptor: 2 straturi de sticla
 • Sticla interioara usa: detasabila
 • Finisaj interior: email easy to clean
General
 • Dimensiune totala (mm): 595 x 595 x 530
 • Clasa energetica: A
 • Volum (lt): 60
 • Tip control: Butoane pivotante
 • Numar functii totale: 5
 • Tip material: Inox & Sticla neagra
Alte caracteristici
 • Consum normat convectie normala: 0.77kW/h
 • Ventilatie tangentiala: da
 • Ghidaje laterale: da | ambutisate
 • Tratament anti pata: da
Informatii utile
 • Garantie: 2 ani
 • Fisa tehnica: Pentru informatii detailate deschide documentul PDF de sub imaginea produsului
Iti recomandam si alte
Cuptoare electrice
Review-uri (0de review-uri)
Sunt de acord cu politica de Termeni si Conditii
Doresc să primesc informări
PRODUSE ORIGINALE PYRAMIS
fabricate in Grecia si Italia
GAMĂ VARIATĂ
peste 3.000 de produse
OPȚIUNI DE PLATĂ
ramburs, card bancar, credit online
VERIFICARE COLETE
la livrare
DREPT DE RETUR
în maxim 14 zile