Cuptor electric Körting KBO737E10XS

Cod produs: 034016302 / Status stoc: Stoc epuizat
Dimensiune totala (mm):
595 x 597 x 547
Clasa energetica:
A
Volum (lt):
71
Tip control:
digital si butoane push-pull
Numar functii totale:
11
Tip material:
Inox & Sticla neagra
2.610,90 ron
2.309,90 ron
Taxa timbru verde de 29.75 ron inclusa
ALERTA STOC
Descriere produs

Körting... supremația în care trăiești

Pyramis Metallourgia A.E., una dintre cele mai mari companii din industria sa la nivel mondial, cu exporturi în peste 65 de țări, cu nouă filiale în Europa și Asia și poziție de lider pe piața internă, își unește forțele cu brandul Körting în categoria de electrocasnice. Denumirea Körting, de 25 de ani, este sinonimă cu calitatea, fiabilitatea și garanția în categoria de mai sus, deținând o poziție de lider atât pe piața greacă, cât și pe cea cipriotă. Prin acest parteneriat strategic, Pyramis deschide o nouă pagină în domeniul electrocasnicelor, cu scopul de a consolida cele două mărci și de a crea noi perspective de afaceri. Electrocasnicele Körting de „noua generație” combină funcționalitatea și estetica înaltă. Sunt îmbunătăţite tehnologic cu noi comenzi şi butoane ergonomice! Reproiectat cu o ultimă tehnologie de ventilație și sisteme de gătit! Au izolație mai puternică! Ele ridică standardele de calitate și estetică și mai sus oferind soluția potrivită la prețul potrivit, pentru fiecare bucătărie! Pentru că Körting în epoca Pyramis este... supremația în care trăiești!

 
 

Tehnologie avansată, eleganță și înaltă estetică..

Cuptoarele Körting permit momente minunate pentru toată persoanele din familie, deoarece acestea îndeplinesc cerințele acestora astăzi, aducând inovația de mâine. Combinând tehnologia avansată cu eleganță și înaltă estetică, Körting transformă gătitul într-un moment unic experiență, făcând viața de zi cu zi cu adevărat specială acasă.

AQUA CLEAN.

Funcția Aqua Clean face procesul de curățare al cuptoarelor Körting să fie simplă ca o joacă. Pur și simplu puneți o jumătate de litru de apă într-o tavă pe nivelul inferior din cuptor și selectați funcția Aqua Clean. Temperatura crește automat la 70°C. În 30 de minute rezultatele sunt vizibile în tot cuptorul. Petele și grăsimea se înmoaie și le puteți îndepărta pur și simplu prin ștergerea acestora cu o lavetă sau cârpă moale.

 
 

SILVER MATTE

Este un material extrem de durabil şi rezistent care îmbracă suprafeţele cavităţii cuptorului şi ale tăvilor. Învelișul său triplu rezistă la reflexia căldurii și oferă o izolație suplimentară. Reziduurile sunt arse la o temperatură mai ridicată, ceea ce elimină, de asemenea, orice microorganisme, menținând în același timp un mediu steril și sigur în interiorul cuptorului.

Forma unui cuptor tradițional..

Cuptoarele Körting au forma unui cuptor tradițional, permițând aerului cald să se miște liber și să îmbrățișeze alimentele. Astfel mâncarea este coaptă uniform pe toate părțile și devine crocantă la exterior și suculentă la interior. Această formă conferă o eficiență mai mare de coacere la toate nivelurile.

 
 

Ghidaje laterale.

Toate cuptoarele Körting au ghidaje laterale care facilitează introducerea tăvii în interiorul lor și protejează emailul de abraziune.

Închidere lentă

Uşa este prevăzută cu un mecanism special care permite închiderea lentă a acesteia.

 

 

 

 

 

 

Cuptor incorporabil Körting KBO737E10XS, electric, 71 litri, 11 functii, Display cu programator digital, Butoane push-hide, Aqua Clean, Clasa A, Usa cu inchidere lenta, Negru si Inox

 

 

 

PREINCALZIRE RAPIDA

Cu funcția de preîncălzire rapidă, temperatura cuptorului ajunge la 200˚C în doar 6 minute, economisind 30% din timp. Această caracteristică este foarte utilă atunci când se prepară alimente care necesită un cuptor preîncălzit. Un semnal sonor și luminos vă anunță când temperatura atinge nivelul dorit.

   

GATIT TRADITIONAL

Caldura este emisa de rezistenta inferioare si superioara. Functia ideala pentru pregatirea carnii, a painii sau a diferitelor produse de patiserie si pentru pizza..

   

GRILL

Caldura este emisa in partea superioara a cuptorului, de rezistenta superioara. Functie ideala pentru a rumeni preparatele sau pentru a praji carne sau paine.

   

MAXI GRILL

Caldura este emisa in totalitate in partea superioara a cuptorului, pe intreaga suprafata a rezistentei grill. Functie este ideala pentru a praji cantitati mai mari de care, care necesita o temperatura ridicata.

   

MAXI GRILL ASISTAT DE VENTILATOR

Caldura emisa de rezistenta superioara a cuptorului este distribuita uniform de ventilator. Ideal pentru rumenirea carnii de pui sau a pestelui.

INCALZIRE INFERIOARA SI CONVECTIE FORTATA

Căldura emisă de rezistenţa inferioară este distribuită uniform de ventilator, iar rezistenţa circulară conferă un surplus de putere, care permite gătirea mult mai rapidă a alimentelor.

CONVECTIE FORTATA

Căldura emisă de rezistenţa circulară (din spatele cavităţii cuptorului) este distribuită uniform de către ventilator. Utilizând această funcţie puteţi găti simultan pe diferite nivele ale cuptorului şi diferite tipuri de alimente.

INCALZIRE INFERIOARA ASISTATA DE VENTILATOR

Caldura emisa de rezistenta inferioara este distribuita uniform de catre ventilator. Functie potrivita pentru prepararea alimentelor cu gatire lenta sau pentru incalzire.

MENTINERE LA CALD

În funcţie de modelul cuptorului, sunt active rezistenţa inferioară şi superioară sau rezistenţa inferioară şi ventilatorul. Funcţia se utilizează pentru menţinerea la cald, până la servire, a alimentelor deja gătite sau pentru reîncălzirea alimentelor.

DECONGELARE

Utilizarea functiei permite decongelarea delicata a alimentelor inghetate, fara ca stratul superior al acestora sa fie afectat si mult mai rapida decat la temperatura ambientala. Ventilatorul circula in jurul alimentelor aerul putin incalzit, astfel alimentele se dezgheata rapid si fara a pierde din elementele nutritive.

AQUA CLEAN

Functia simplifica curatarea cuptoarelor. Pur si simplu puneti o jumatate de litru de apa intr-o tava de pe gratarul inferior din cuptor si selectati functia Aqua Clean. Temperatura creste automat la 70°C. In 30 de minute rezultatele sunt vizibile in tot cuptorul. Petele si grasimea se inmoaie si le puteti indeparta pur si simplu prin stergere.

Caracteristici tehnice
 • Instalare: Incorporabil
 • Afisaj: LCD
 • Usa cuptor: 3 straturi de sticla | Inchidere lenta
 • Sticla interioara usa: detasabila
 • Finisaj interior: Silver Matte
General
 • Dimensiune totala (mm): 595 x 597 x 547
 • Clasa energetica: A
 • Volum (lt): 71
 • Tip control: digital si butoane push-pull
 • Numar functii totale: 11
 • Tip material: Inox & Sticla neagra
Alte caracteristici
 • Consum normat convectie normala: 0.94kW/h
 • Ventilatie tangentiala: da
 • Convectie fortata: da
 • Decongelare: da
 • Ghidaje telescopice: da
 • Ghidaje laterale: cromate
 • Blocaj de siguranta: da
 • Timer: da
 • Tip timer: Digital
 • Ceas: digital
 • Tratament anti pata: da
Informatii utile
 • Garantie: 2 ani
 • Fisa tehnica: Pentru informatii detailate deschide documentul PDF de sub imaginea produsului
Iti recomandam si alte
Cuptoare electrice
Review-uri (0de review-uri)
Sunt de acord cu politica de Termeni si Conditii
Doresc să primesc informări
PRODUSE ORIGINALE PYRAMIS
fabricate in Grecia si Italia
GAMĂ VARIATĂ
peste 3.000 de produse
OPȚIUNI DE PLATĂ
ramburs, card bancar, credit online
VERIFICARE COLETE
la livrare
DREPT DE RETUR
în maxim 14 zile