-42%

Combina frigorifica Pyramis

Cod produs: 031000802FEB / Status stoc: Stoc disponibil
2.946,36 ron
1.699,99 ron
Taxa timbru verde de 38.57 ron inclusa
Produsul nu se mai afla in oferta noastra
Descriere produs

Imbunatatirea tehnologiilor, reducerea consumului de energie si cresterea eficientei sunt cerintele la care raspund toate modelele de combine frigorifice PYRAMIS. Materiale de inalta calitate, clasa de eficienta energetica A+, accesoriile ergonomice, volumul util si functiile speciale sunt principalele caracteristici care recomanda alegerea unei combine frigorifice Pyramis.

> Functionare silentioasa

Nivelul maxim de zgomot al combinei frigorifice PYRAMIS BBI 177 este de 41dB, ceea ce asigura o functionare silentioasa.

> Clasa de eficienta energetica A+

Toate combinele frigorifice PYRAMIS sunt incadrate in clasa de eficienta energetica A+ conform directivelor UE. Astfel asiguram o protectie suplimentara mediului inconjurator si realizam economii substantiale la consumul de energie.

> Prietenos cu mediul inconjurator

Agentul frigorific utilizat la combinele frigorifice PYRAMIS este isobutanul (R600a). Gazul nu are in componenta substante chimice daunatoare mediului inconjurator si nu contine CFC.

Panoul de control

Usor de folosit, furnizeaza informatii de baza despre starea de functionare a aparatului, permite setarea nivelului de temperatura si activarea functiei Super Freeze

Indicator temperatura crescuta. Are rolul de a avertiza utilizatorul in cazul in care temperatura din compartimentul congelator ajunge la un nivel ridicat.
Indicator alimentare. Semnalizeaza functionarea aparatului.
Super Freeze. Prin activarea functiei de congelare rapida congelatorul va functiona la capacitatea maxima de racire. Temperatura din compartiment va scade pana la nivelul minim

Iti recomandam si alte
TE-AR MAI PUTEA INTERESA SI...
Review-uri (0de review-uri)
Sunt de acord cu politica de Termeni si Conditii
Doresc să primesc informări
PRODUSE ORIGINALE PYRAMIS
fabricate in Grecia si Italia
GAMĂ VARIATĂ
peste 3.000 de produse
OPȚIUNI DE PLATĂ
ramburs, card bancar, credit online
VERIFICARE COLETE
la livrare
DREPT DE RETUR
în maxim 14 zile